Förutom hundkurser kan jag även erbjuda er hjälp med:

Hemsidor

Sedan 1997 har jag kodat i html och css framförallt då jag gick en internetkurs hos Linneuniversitet. Jag kan göra hemsidor som jag kodar från grunden som fungerar för både mobiler som datorer eller att man använder WordPress som sin plattform för sin hemsida. Fler och fler väljer att ha en hemsida i WordPress för att enkelt kunna uppdatera sin webbsajt.

Genom årens lopp har jag gjort hemsidor för både företag som ideella föreningar, men också till hunduppfödare, hästuppfödare och privatpersoner.

Är du intresserad av en hemsida eller behöver du hjälp med din nuvarande? Kontakta mig, så ska vi hitta en lösning på det.

Exempel på sida som jag har gjort, förutom denna:

Aktivbeardis (kodad i html/css främst)

Social media

Hemsidor är ett alternativ att nå ut. En hemsida i kombination med en facebook-sida och/eller en instagramkonto blir allt vanligare idag i takt med de sociala medierna bara blir större och större. Jag tror på att ha både hemsida och en plattform på något eller flera sociala medier då det än idag finns människor som väljer aktivt att inte ha något konto på sociala medier.

Flertalet olika sidor på sociala medier har jag hjälpt till med och skrivit instruktioner för hur man underhåller dessa.

Behöver du hjälp att nå ut till fler via sociala medier, kontakta mig gärna för mer information.

Annonser & andra trycksaker

Vill du ha hjälp med att göra en annons för att nå ut på ett annat sätt än hemsidor och social media? Det fixar jag till dig. Jag har erfarenhet att göra annonser, broschyrer och andra trycksaker. Kontakta mig om du vill ha hjälp med detta.

 

Fotografering

I mitten av 90-talet köpte jag min första systemkamera och har sedan dess fotograferat aktivt, främst djur och natur. En del av mina bilder har blivit publicerade i tidningar både i Sverige som utomlands, tex USA.

Vill du ha hjälp med att föreviga din bästa vän eller något speciellt tillfälle? Kontakta mig, så diskuterar vi detta.

Lite bilder som jag har tagit genom årens lopp, mestadels på hundar. Jag tar självklart även bilder på andra motiv.