Jag håller kurser i freestyle, heelwork to music, lydnad och rallylydnad.

Efter ha arbetat som lärare i över femton år på gymnasie- och folkhögskolenivå har jag fått en stor pedagogisk erfarenhet, då jag har arbetat med elever med olika behov och inlärningsstilar. För mig är det är viktigt att möta individen på dess nivå och individanpassa träningen.

Vill du veta mer om mig och min bakgrund, läs mer om mig här.

Är ni intresserade av att jag ska hålla kurs hos er? Vill du träna enskilt (privat) för mig? Kontakta mig – linda@lindashunderi.se  .

Här är lite vad några tycker om att gå kurs för mig:

”Linda är en fantastisk instruktör 💕
Ser alla individuellt och har en underbar förmåga att plocka fram det bästa hos var och en så personligheten hos både hund och förare lyser genom programmet.”
Helene Adolfsson-Rehn med Billy (heelwork to music)

”Supernöjd med Linda som instruktör! Jättetrevlig, positiv och pedagogisk. Ger mycket bra tips för framtida träning vare sig man är nybörjare eller mer rutinerad och vill utvecklas inom rallyn, och anpassar träningen för en själv och sin hund. ❤️”
Johanna Sandberg med Bonnie (rallylydnad)

Linda förmedlar glädjen och friheten i freestyle så bra att även min träningsovilliga hund hittade glädje och energi. Hon individanpassar träningen så alla får chansen att glänsa oavsett nivå. Hon förklarar regler, musik och teori så att man efter kursen känner sig redo för att ge sig ut på tävlingsbanan. Helt enkelt en duktig instruktör som vet vad hon pratar om! Vi kommer definitivt komma tillbaka!”
Emma Fredholm Kaipak (freestyle)

”Fantastiskt att Linda äntligen har startat ett utbildningscenter med sitt gedigna kunnande i hur man tränar hund.

Efter att ha följt Linda i många år så vet jag att hon behärskar hur man tränar hund till fullo, många grenar har hon också tävlat i med stor framgång.

Jag själv har gått några helger för Linda då vi tränat lydnad. Hon är lyhörd för hur varje ekipage bör träna, hennes utbildning i pedagogik då hon är lärare till vardags gör att hon på ett ytterst kunnigt sätt möter varje deltagare på dess nivå.

Får ni möjlighet att gå kurs för Linda så tveka inte. Ni kommer att bli mycket nöjda.

Hälsningar Christina
Christina Andersson (lydnad)

Jag har förutom i Sverige haft kurser i Finland och Skottland.

Några klubbar/företag/skolor i Sverige som jag har haft kurs hos:
Sveriges Hundungdom
Jami Hundsport
Blå Stjärnan
Helsingborgs Brukshundklubb
Hörby Brukshundklubb
Hultagårds hundhall
Ingelstadsgymnasiet
Lunds Brukshundklubb
Skånehallen
Småland-Ölands Kennelklubb
Söderåsens Brukshundklubb
Åhus Brukshundklubb
Önnestadsgymnasiet

Då jag tycker det är viktigt att hålla sig så à jour som möjligt, har jag gått kurs för många duktiga hundtränare inom olika grenar som tex Kenth Svartberg, Maria Brandel,  Johanna Allanach, Heather Smith.