Här är lite vad som händer i hallen. För de kurser som det inte står vilken som är instruktör är jag, Linda, instruktören. 

Det går alltid att kontakta mig för privatlektioner. Hör av er till mig antingen via mejl linda@lindashunderi.se för mer information.

Då det har varit ett högt tryck att gå kurs hos mig, vilket är väldigt trevligt, så har kurserna mer eller mindre varit fulla utan att jag har behövt utannonsera dem. Är du intresserad av att gå kurs hos mig, gör en intresseanmälan (inget bindande). Jag hör då av mig när jag har planerat in den kurs som du önskar, innan den läggs ut på sociala medier eller hemsidan.

Läs även igenom anmälningsvillkor för kurs innan du anmäler.

Troliga kurser till höstterminen 2024

Rallylydnad nybörjare
Förkunskapskrav: hunden ska kunna se andra hundar utan att bli arg. Det är en fördel om din hund kan sitt och ligg på kommando, men inget krav.

Agility som aktivering
Förkunskapskrav: hunden ska kunna se andra hundar utan att bli arg

Freestyle nybörjare –
Förkunskapskrav: hunden ska kunna se andra hundar utan att bli arg

Är du intresserad av någon av dessa kurser? Gör en intresseanmälan så hör jag av mig när jag vet exakta datum för aktuell kurs. En intresseanmälan är inte bindande.

Jag har lite kontakter med några externa instruktörer för att hålla kurser eller föreläsningar här i hallen. Håll utkik här för mer information!


På vår Facebook- och Instagramsida kommer det ofta ut nyheter och information om kurser, följ oss gärna där.